Middagsdejt <3

 
Ingen vet vad som sker när man minst anar det. I lördags bestämde vi oss för att gå ut och äta på Hongkong, och vi beställlde in flamberad anka. Alltid lika gott när man tar en tugga! 
Efter en stund så kom det ett sällskap och satte sig bakom oss. En av de två männen hade antagligen druckit några öl för mycket. När alkoholen far in, så åker vettet ut. Jag och Patrik kunde knappt hålla en ren konversation utan att vi nästan brast i skratt. Men sen började det bli jobbigt och lyssna för sen började den bedräglige mannen nedvärdera sin fru på de mest vidriga sätt. Patrik som satt emot mig, såg på kvinnan som fällde en tår. Mannens vän försökte lugna ner honom, och försökte lägga ner deras hetsiga äktenskaps diskussion. Inte nog med det!
 
Sen kommer det in ett par och satte sig. När jag och Patrik plötsligt vänder huvudet, så ser vi hur flickvännen böjer sig ner vid buffén och tar den stora sleven och surpla i sig sås!
OMG vad äckligt!! Som tur så var jag och Patrik redan inne på efterätten, eftersom vi sakta började tappa aptiten mer och mer. Vi sa till varandra att vi aldrig kommer äta buffé på Honkong igen, när vi nu vet hur vidriga gästerna kan vara där. Två vuxna människor liksom! Nej usch, det var inget hyfs för fem öre. Vi åt upp det sista, och sen ringde vi efter mamma som kom och hämtade upp oss. Det var våran kväll det, men ankan är som alltid delicious!! ❤