Måndag kl 16:33

 
God eftermiddag på er!
Min pojkvän fick en idé att vi skulle titta på hus igår eftermiddag när vi satt och kollade på tv. Som tur hade regnet lagt sig så det gjorde vi. Det var ett hus ute till salu på Högstorp genom en lång väg in till ett villaområde som vi aldrig hade varit förut. Vi satt i bilen och spanade in huset på avstånd. Min käresta är väldigt ekonomisk och duktig på matte mer än vad jag och mamma någonsin kommer att vara. Han kan ju se hög potential för gamla ruckel som han skulle kunna bygga om och renovera. Det första vi ser framför oss är en brandgul enplansvilla med 6 rum och trädgård. Den föll mig inte riktigt i smaken kan man säga. Jag vill ha ett hus som inte är alldeles för centralt men ändå en bit ifrån stan. Men jakten fortsätter efter våran drömvilla...;) 
Senare igår kväll åkte vi tillbaka till Gullarp för en ny arbetsvecka då jag ska hjälpa till. När vi precis kom hem och hade öppnat yttedörren så kryllade det av äckliga småkryp precis intill dörrkarmen. Sen sa Patrik nåt i stil med: Elaine, det här är landet! och utbrast i skratt. Jag vet inte hur mycket jag dammsög varenda litet kryp jag såg i hallen. Haha! Idag har jag tränat, tagit mig lite rester av smörgåstårtan från syrrans födelsedag igår. mums!! Solen skiner stundvis och det är alldeles tyst här ute i vischan. Annars brukar alltid hundarna skälla stup i kvarten, men det känns verkligen som att jag är det enda som existerar just nu. Jag såg visserligen en traktor här utanför som körde när jag var ute och gick men något mer livstecken har jag ännnu inte sett, Haha!
 
Jag är verkligen lyckligt lottad!
För några årsedan kände jag mig så ensam, dåligt självförtroende och grät så mycket så att hela mitt liv kändes som ett tomt svart hål som aldrig blev bättre. Nu har jag det lyckligaste förhållandet jag någonsin har haft! Jag har träffat en mörk, stilig och brunögd kille som har så många goda egenskaper. Trots att vi har krävande och tuffa disskusioner emellanåt och inte är överens om allt, så tar vi ändå itu med våra problem. Han får mig att utvecklas mer och mer för varje dag. Nu har vi kommit till en ny fas i våra liv där vi nu vill hitta oss ett eget hus där vi kan bilda vår lilla familj. Allt det här som jag har gått och drömt om finns nu här! Jag har fortfarande svårt att förstå att det är på riktigt.
 
                                                                                                                                 
 
 
                                                                                                                                
                                                                                                             
 
 
 
Visa fler inlägg