Glad påsk önskar vi på Gullarp!

Hej bloggen!
 
Jag har haft fullt upp på sistone, men jag kan berätta att min påsk har varit helt fantastisk. Under torsdags kvällen begav vi oss mot Nässjö och stannade hos Patrik fram till måndag eftermiddag. Efter middagen när vi hade anlänt under tskärorsdagen fick vi chansen att äntligen träffa Patriks brorsbarn.Gud så söt han är! Dom små blå ögonen vilade länge på mig, innan han plötsligt övergick till sin värsta gråtattack. Haha! Stackars liten. Tids nog så slumrade han gott i min famn, och det gav en fin upplevelse att hålla honom för första gången.  
 
Förutom barnaskrik och jäkelskap så blev det många måltider med sjöutsikt och underbart väder.
 
Vem skulle inte njuta av denna fridfulla natur? 😌
 
 
 
 
Det hade även kommit några lamm till världen, som vi förstås ville hälsa på. Man smälter ju! 😻  Är det fler än jag som tänker på Lambi reklamen? 
 
 
Inte nog med det så fick även jag, syrran och Patrik leta efter varsitt påskägg på påskafton, som mamma väl hade gömt såklart. Man blir aldrig för stor för påskägg tycker jag. Njut medan du kan istället! men som vanligt hittar jag alltid mitt ägg sist. Suck!
Men bakom träd och snår så fann jag mitt ägg tillslut efter någon halvtimma, när jag hade och gått runt och letat och nästan gett upp hoppet. 😂 
 
Vi tog en tur till  Ikea i Jönköping och spontanköpte lite doftljus och shotglas till Kaggevägen. Sen gick vi över till A6 och kollade lite. Jag och mamma gjorde några bra fynd inne på Cassels, så vi kom hem med varsin ny ytterjacka. När vi blev hungriga så gick vi och käkade på mitt favvoställe. Hurra för A6!
 
 
Vi må vara stadsmänniskor, men tack vet jag stillheten och livet ute på landet, och närheten till alla djur på alla sätt och vis.  
 
 
 
 
Visa fler inlägg