Dagens agenda,

 
 
Tjena bloggen
 
Vi vaknade ganska sent idag, som kl 11.30. Patrik vaknade först av oss och gjorde sig i ordning för byrå projektet i sovrummet. Slutresultatet blev riktigt fint kan jag säga! Sen var det bara och sortera alla kläder som låg huller om buller. Vi fick även upp nattbords lamporna och lite krokar i vårat walk in closet där jag kan hänga mina handväskor.
 
Det är så mycket på gång, så det finns knappt ingen tid för kompisar. Haha! :) Nu är det så mycket annat i mitt liv som faktiskt går före. Förut hade jag massa fritid på helgerna, men sen vi flyttade till villa, så har jag mer fritid efter jobbtid för på helgerna har vi oftast fullt upp.  
 
Framåt 14.00-tiden tog vi en paus mitt i bestyret och köpte med oss lite lunch och njuta av den sköna eftermiddags solen. Efter maten fortsatte vi och jobba och skruva, för en stund senare kom mamma, moster med sina vänner från Göteborg. 
Väldigt trevligt! Så de fick sig en snabb visit och Se hur jag och Patrik bodde. ;) 
 
Min kära pojkvän avskyr sport egentligen, men just ikväll var han tvungen att se på VM fotbollen  och under tiden så gick jag ner och donade med den sista tvätten och lagade friterad banan med glass på kinesiskt vis. Äntligen vet jag hur man tillagar dom på rätt vis! De smakade lika gott som på kinarestaurang! * Stolt* yummy!