Gofriendly Team

 
Kära vänner!
 
Jag är ju med i appen Gofriendly, och ambassadören Xandra som höll i det, hade anordnat en tjejträff nu i lördags. Vi fick gratiskuponger för att kunna ta med lite fika från Espresso House, under promenaden. Nervig och pirrig som jag var så var jag redan på plats en timma innan, för att njuta i solen en stund. Stamningen är ju som kämpigast när jag träffar nya ansikten första gången, men det blev ändå en bra utmaning för mig, och träffen blev lyckad efter ens förväntningar, eftersom det blev ju en rolig aktivitet att göra tillsaammans, för att lära känna varandra bättre. 
 
Alla var lite blyga i början, men ju mer vi promenerade desto lättare gick det även för de andra för att våga ta för sig. Det var så härligt att gå gå runt växjösjön i solskenet och se hur vackert det blänkte mot sjön. Appen är väldigt uppfinningsrik, för de tjejer som har svårare att hitta tjejkompisar i vuxen ålder. Vuxenlivet är ju ytterligare en fas i livet, och man kanske inte har lika många vänner längre, som man hade när man var yngre. Man glider ifrån varandra, och skapar egna liv helt enkelt. 
 
Jag har inte aktiverat mig så mycket på sistone, då mycket annat har kommit emellan. Men jag har insett att jag behöver komma ut och socialisera mig med lite nytt folk, förutom morsan och fästmannen. Nu har jag två inbokade tjejträffar på gång, och jag är super taggad. Man knyter inga nya kontakter när man bara sitter hemma, och väntar på att dom ska dyka upp. Våga ge dig ut i det okända! 
 
Just nu är livet i harmoni ❤
 
 
 
 
Visa fler inlägg