När man inte finner någon förklaring...

 
Jag har en aftonklänning som hänger i garderoben. När jag en dag tar ut den för att använda den, så upptäcker jag en liten svart handflata på den. Likt ett barns, om du frågar mig. Även Patrik går fram till mig och bekräftar detta. Det är väldigt märkligt, för nästa gång som jag tar fram och tittar på den, så är handlatan borta. Lite smutsig dock, men inget spår av handavtryck. Jag misstänker att något går runt och provar mina klänningar, när jag inte är hemma. 
 
Jag äger en väldigt fin porslinssdocka som sitter bevarad i ett glasskåp här hemma. En dag när Patrik sitter hemma, och jobbar med sina faktueringar, och har ljuskronan på en väldigt ljus dimmer. Ganska snabbt lägger han märke till att de två lamporna närmast dockan börjar blinka frenetiskt, och när det inte upphör, så hämtar han in mig till matsalen, så att jag med kunde bekräfta detta. Och skeptisk som Patrik är så, kallar han hem en elektriker för att ta reda vad det var för fel på lamporna i ljuskronan.
 
Även elektikern fann detta märkligt, för det var ingenting fel på någon av lamporna, men sannorlika ljusfenomen uppstår i matsalen utan förklaring. Antagligen är det någon som inte gillar att ha för stark ljusstyrka i rummet. Sen den händelsen har Patrik upplevts mer öppen för oförklarliga fenomen som sker.