Lunch på Coretto...

 
Idag var jag inte i toppform, men det var dags för en ny kompisdejt från Gofriendly. 
Jag och denna tjejen A har pratat på snapchat och messenger i ungefär ett år? så nu var det på tiden att träffas. Jag var inte lika nervös denna gången, men lite pirr fanns det ju såklart. Även om vi har pratat länge, så var hon ju en lika ny människa för mig som jag var för henne. Jag tog mig ner till stan då vi hade bestämt oss för att luncha på Coretto. Eftersom jag oftast brukar vara först på plats så tog jag en soffplats medan jag väntade på henne. Sen dök det upp en gullig och trevlig tjej. Jag uppfattade henne som lite mer reserverad och försiktig av sig till en början, än vad jag vanligtvis är van vid, men när hennes blyghet hade släppt lite så flöt det på hur bra som helst. Dessutom hade hon också liknande värderingar i livet, och det är en viktig punkt. Vi beställde varsin mustiga och goda laxsoppa med surdegsbröd och det värmde gott denna höstliga dag. Efter maten så tog vi en snabbkoll på H&M innan vi skiljdes åt.
Jag verkar ännu en gång har gjort ett väldigt gott intryck, eftersom hon ville ses igen! ❤ 
 
Allt blir annorlunda när man blir vuxen. Det insåg jag aldrig då, förän jag blev vuxen och  fick erfara det själv. Det kan aldrig bli som förr, när man var tonåring och sov över hos kompisar, festade och umgicks dygnet runt. Jag kan sakna det, samtidigt som jag aldrig skulle vilja återuppleva den plågsamma skoltiden. Om jag hade kunnat spola tillbaka åren som har gått, och förbättrat saker, val och beslut så hade jag velat forma mitt liv, så som som jag hade önskat att det skulle vara. Men jag vet ju att det inte går.
Jag behövde gå igenom dessa tunga saker för att bli starkare som person och ta mig igenom det.
För idag är jag starkare än nånsin...
 
När man är vuxen så är man i en helt ny fas i livet. Jobb, karriär och familj som mestadels tar upp din tid, men man umgås med vänner när det finns tid till det. Problemet kanske är att jag har så mycket egentid, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Jag slutar 14.30 på dagarna, och sen blir det bara att ta hand om sig själv, villan och göra dom alldagliga sysslorna. Därför uppskattar jag helgerna, när Patrik kommer hem så jag får pyssla om hjärtat mitt, och skämma bort honom med kärlek. 😘
 
 
Visa fler inlägg