God morgon Sverige

 
God morgon världen! 😇
 
I onsdags åkte vi till Vetlanda för att planera kök. Det var skoj, men det är samtidigt utmattande. Framåt sex-tiden blev vi klara, och vi var ganska trötta, så vi stannade till på donken och köpte med oss lite mat på vägen hem. På torsdagen började jag känna av en brännande känsla i svalget, och idag ligger både jag och Patrik till sängs med en kopp honungste på var sin sida om oss. 
 
Det är ovanligt att vi blir sjuka samtidigt, men det är det som det är. Ingen av oss orkar vara uppe någon längre stund. Patrik sover och jag har precis tagit med mig ner till köket för att förbereda en frukost bricka för att gå in till tv-soffan. Det är tungt att ens gå ur sängen, men jag tar korta pauser i mitt tv-tittande för att gå upp och fortätta vila. 
 
Jag måste bara för flika in med att det är ett sådant hysteri, när det kommer till denna Corona!
Virus kommer och går som den alltid har gjort oavsett denna pandemi. Enligt min åsikt så tycker jag att man bör gå och testa sig om man ENDAST blir allvarligt sjuk och behöver medicinsk vård. Desto snabbare vaccinet kan komma, desto mer hoppas jag att denna hysteri får ett avslut, så att vi kan börja leva igen!
 
Oavsett vilka förkylnigs symtom man än har, så bör man stanna hemma tills man blir frisk. Förkylningar går alltid över av sig själva, även om de kan bli långdragna. Just nu så lever jag med två bönder som aldrig har tagit värktabletter eller någon annan form av medicinering under sin uppväxt. Jag tycker det är enastående!
De tror på kroppens egna förmåga att återhämta sig, utan att stoppa i sig en massa kemikalier i kroppen.
 
Hur gjorde vi förr i världen när det inte fanns några läkemedel? Jo, de hittade örter och annan natur medicin mot förkylning. Blev de allvarligt sjuka, så fanns det ju inget botemedel och de dog. 
 
Jag tar mitt ansvar genom att tvätta händerna och hålla svtånd! Mer än så kan vi inte göra! 
Mycket vila och dryck är den bästa medicinen, så att kroppen kan återhämta sig. 
 
Visa fler inlägg