Onsdag eftermiddag

 
Hellu! 
 
Idag var det en regnig dag, men ändå ganska varm och kvalmig, så det var svårt att avgöra hur man skulle klä sig. Dagen var lugn och brist på annat att göra, så blev det lite små pyssel för var och en. 
 
Därefter gick jag till Lotus för att vaxa mig. Jag var lite nervös, då jag inte riktigt visste hur det gick till. Jag förberedde mig med Alvedon, och hoppades på att överleva behandlingen.
Det gjorde ganska ont till en början, då man inte riktigt har vant sig vid det. Tjejerna som jobbar där är verkligen fantastiska. Vi pratade om allt mellan himmel och jord när det blev som mest smärtsamt för stunden. Det blev ömmare när hon jobbade sig uppåt från knä till lår, där man är som mest känslig. När hon var färdig och smörjde in benen så var de som nya igen. Fräscha och silkeslena sommarben! 
 
Jag överlevde, så det ska nog gå fint den dagen jag ska föda barn också.  😂😂
Jag kommer fortsätta att gå dit, istället för att hålla på och raka mig var och varannan dag. Vill man vara fin så får man lida pin!
 
 
För att visa min tacksamhet, så köpte jag även lite makeup produkter från märket Bareminerals som ska återfukta och inte täppa till huden. Bra puder för de som lider av fet hy som jag gör, och ogillar smink som blänker så fort man kommer ut i solen. Det kostar lite mer men det är värt pengarna!, om man vill få något bra med längre hållbarhet.
Jag rekommenderar varmt Bareminerals! 
 
 
Mina produkter består av kajalpenna, puder och sist men inte minst en brynpensel som fixerar och färgar brynen samtidigt. En fin och enkel finish för en dag på stan. :) 
Visa fler inlägg