Spiritualitet del 1

 
Hej mina kära vänner, 
 
I detta inlägg kommer jag att dela med mig av några kedje incidenter, som har hänt mig på sistone.
 
På den andliga cirkeln i förra veckan, så hade vi en ny person med oss i gruppen. Hon gav en sådan varm känsla av utstrålning. Jag gillade henne direkt. Under kvällens meditation kunde jag inte se någon skyddsängel, för att jag hade en äldre man med mig som ville prata. Det brukar ofta bli så för mig. När det ansluter sig nya människor till den här cirkeln, så brukar det vara deras nära och kära som vill träda fram och vill säga något. Men denna herre ville då prata med den här nya tjejen. 
 
Jag ser allt visuellt och får då fram en bild av en bred man med vit, blå rutig skjorta med hängselbyxor. Han visar mig en fiskhamn, med en brygga och en eka vid sidan om. Han bär guppkeps, och har välansat och välvårdat vitt skägg. På hans ena arm ser jag en tatuering, men kan inte riktigt se vad den föreställer. Han ber mig vända mig åt tjejen i gruppen, för att han vill meddela att han träffade henne när hon var liten. Men det ska vara osagt om han menar om det var under hennes första barndomsår, men jag får känslan av en farfar eller morfar men det lutade mer åt morfar. Men det är påtagligt att det doftar mycket snus om honom. 
 
"Hon berättar att hon aldrig träffade sin morfar vad hon kan minnas, men att han hade en tatuering på ena armen, och han var sjöman, eller om det var att tatueringen föreställde en sjöman. Hon blev paff av informationen men tog mig på orden. När vi skulle avsluta den spirituella cirkeln så fick jag och denna tjejen samma budskaps kort, och leken hade blivit blandad. ( Spiritual conmection) A relationship is beyond. Vad det nu kan betyda?
Andevärlden försöker föra oss samman, eller att vi båda har kommit till ett andligt uppvaknande, och har fått varsin ny guide? Jag försöker förstå hur vi är sammalänkade. Återstår att se, men spännande blir det att utforska! 😇
 
 
 
Visa fler inlägg