Operationsdagen

Hej kära vänner, 

Jag har inte bloggat på ett tag, och tiden har inte funnits till. Jag blev uppringd av kirurgkliniken, och de meddelande att de hade en öppen lucka för operation redan idag. Jag var på fastande mage under dagen, men blev beordrad att få i mig ett glas juice, eller annan sötad dryck två timmar innan jag skulle vara på plats. 

Jag var nere på larsarettet vid 12.30, och blev mottagen av en oerhört varmhjärtad sjuksköterska. Under tiden som jag väntade på att läkaren skulle komma in till mig, så snubblade vi in på djupare samtalsämnen och hade en del gemensamt. 

Det gav mig så härliga vibbar bara av att någon tog sig tiden att lyssna, på det som jag hade att berätta, fast än stamningen tog överhanden i början av disskussionen. Jag är väldigt öppen som person, och hade gärna kunnat berätta resten av mitt liv om det hade funnits tid till det. Hon förvarnade även sina kollegor, att de inte skulle fylla i mina ord, utan låta mig prata till punkt. Väldigt respektfull, och då får man guldstjärnor av Elaine. ;) 

Sen blev jag inrullad till operation, och jag var i goda händer varje sekund. Bara ligga där och vila, medan andra sköter resten. Mer omhändertagen kan man inte känna sig.

 Jag vaknade sedan på uppvaket, och kände mig lite trött och groggy. När jag hade piggnat till, så fick jag gå på toaletten och blev serverad macka, kaffe och lite saft. Patrik blev uppringd av sköterskorna, och han kom och hämtade mig vid 17:30. 
/ Resten av kvällen består av vila och naturgodis. ❤️

(null)


Visa fler inlägg