Just a ordinary thursday..

 
Då var det vinter igen!..Det var så mycket snö, så att man knappt kunde komma utanför ytterdörren. Jag fick lite hjälp med att skotta uppfarten, så det var väldigt snällt. Jag kände mig lite krasslig i början av veckan, så jag stannade hemma igår och idag. Får se om jag piggnar till tills imorgon! Jag har typ spenderat dagarna med att fixa och dona lite hemma, vila och titta på Bonusfamiljen.
Det hade varit kul om det hade gjort en fjärde säsong, för den är bara för bra och när det kommer till relationer och familj, så kan man relatera till mycket. 
 
Ibland kan jag önska att jag hade en riktig stor bonusfamilj. Många syskon, och många vuxna som alltid fanns där för en oavsett vad. Det hade varit soft och ha en lillebror, men... Whatever, man väljer ju inte sin familj. Det kanske inte alltid hade varit så positivt med en stor familj heller, men då hade man åtminstone inte behövt känna sig lika ensam. 
 
Jag och min fina vän och fd kollega H, skulle ha gått på J:s begravning idag, men vi båda hade oturen att bli sjuka, så jag blev lovad av A på Ensemble Cor att få lite fina bilder från minnesstunden. Det kändes lite surt att inte kunna åka dit, men jag var där i tanken.  
 
Här kommer lite bilder från begravningen ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg