Medial utveckling 17/10

 
Vi kör våran rutin att öppna våra schakran, då man öppnar upp alla sina sinnen och blir mer mottaglig för energier. Kursledaren J brukar alltid fråga runt, hur vi känner oss efter öppningen av chakran. Jag kände mig ganska yr, eftersom det inte varit så starkt påtagligt för min del innan. Ganska snabbt därefter, kunde jag känna in två äldre män som ville bli länkade från Andra sidan. Jag har alltid varit mottaglig, men detta var en speciell känsla som är svår att förklara. Den yngre herren fick stiga tillbaka, och stod bakom ridån med armarna i kors och avvaktade på sin tur, medan den äldre mannen tog plats. 
 
Vi sitter mitt emot varandra två och två. Jag ser denna mannen i mitt sinne, och beskriver honom ganska detaljerat både till utséende och personlighet. Men han är inte kopplad till den tjejen som sitter framför mig. Det är inte henne han vill tala med. Mannen gestikulerar med sina armar att det är tjejen N i gruppen som han har en koppling till. 
 
Han uttrycker framför allt sina vitisiga skämt, och när kursledaren frågar mig, om mannen ville visa mig något personligt så att N kan känna igen personen. När jag frågar honom, så visar han mig en bild av en segelbåt. Jag får till mig att det är någon på hennes mammas sida. Möjligen en morfar förklarar jag, men en släkting var det garanterat. 
 
Ja! Och mycket riktigt så känner N igen sig i sin morfar, och när hon var liten så åkte de segelbåt, eller om det var att hon hade en miniatyr av en segelbåt som hon hade fått av sin morfar. Han var lite rund, bar glasögon och kunde dra fräsckisar, vitisiga skämt. Vi alla i ringen var lika förbluffade över all den här informationen. Hans hade också ett budskap till N. " Simma lungt" Det blev mycket skratt må ni tro, haha. ;) 
 
Den andre lite yngre herren frågade mig tillslut om han skulle gå, då denna sessionen med morfadern drog ut lite på tiden. Jag tackade honom för att han kom, och sade att han var varmt välkommen nästa kurstillfälle på onsdag om två veckor. 
 
Fortsättning följer i del 2...
Visa fler inlägg